Servicii profesionale

Interesul firmei este acela de a asigura o gamă cât mai variată de lucrări pentru confortul oricărei case. Aceasta realizează toate tipurile de hidroizolații (cu membrană bituminoasă, cu membrană PVC) pentru hale, blocuri și case. Rezultatele sunt durabile și corespund cerințelor clienților.
IMO STAR HOME este partenerul la care poți apela cu încredere!
IMO STAR HOME pune la dispoziția clienților gama de produse necesare proiectului.
Scopul IMO STAR HOME este de a veni în ajutorul clienților cu o serie de servicii care să rezolve problemele întâmpinate într-un timp scurt și la un preț competitiv
Cine suntem..

Hidroizolatii Izolatii Profesionale - Imo Star Home

Suntem o echipa tanara cu vasta experienta in domeniul hidroizolatiilor si a-l renovarilor, acumulata atat pe teritoriul tarii noastre cat si in strainatate.

Graţie abilitatilor si cunostintelor tehnice ale specialiştilor noştri acumulate in timp, dezvoltăm soluţii personalizate, ce răspund eficient cerinţelor clientului si livram la cheie lucrari realizate cu maxima responsabilitate.

Continuăm să creștem împreună cu oamenii pe care îi prețuim și devenim din ce în ce mai puternici datorită experienței noastre

Orice provocări ar aparea în şantiere, noi suntem acolo să le rezolvam, pentru a livra cu success şi la termen fiecare proiect la care ne-am asumat angajamentul.

Ne setăm obiective comune și împărtășim succesele împreună.

Acest magazin on-line a fost creeat ca un expozor de prezentare a-l lucrarilor si diferitelor tipuri de materiale din domeniul hidroizolatiilor si a-l contructiilor in general, cu scopul de a fi mai aproape de clientii nostri cu idei si materiale inovative in functie de cerintele fiecarui client in parte.

Speram ca produsele prezentate sa ajute si sa inspire in conceptul a cat mai multe lucrari bine facute si cu materiale de calitate, pe care noi le aplicam si pe care le-am testat.
04   ISH  removebg preview