Servicii profesionale

Interesul firmei noastre este acela de a asigura o gamă cât mai variată de lucrări pentru confortul oricărei case. Realizăm toate tipurile de hidroizolații pentru terase circulabila si necirculabila pentru hale, blocuri, fundatii, parcari subterane și case. Rezultatele sunt durabile și corespund cerințelor clienților.
IMO STAR HOME este partenerul tau la care poți apela cu încredere!
IMO STAR HOME pune la dispoziția clienților o gama larga de produse necesare oricarui proiect de hidroizolatii si termoizolatii.
Scopul IMO STAR HOME este de a veni în ajutorul clienților cu o serie de servicii si produse care să rezolve problemele întâmpinate într-un timp scurt și la un preț competitiv...
Cine suntem..

Hidroizolatii Izolatii Profesionale - Imo Star Home

Suntem o echipa tanara cu vasta experienta in domeniul hidroizolatiilor si al renovarilor, acumulata atat pe teritoriul tarii noastre cat si in strainatate.

Graţie abilitatilor si cunostintelor tehnice ale specialiştilor noştri acumulate in timp, dezvoltăm soluţii personalizate, ce răspund eficient cerinţelor clientului si livram la cheie lucrari realizate cu maxima responsabilitate.

Continuăm să creștem împreună cu oamenii pe care îi prețuim și devenim din ce în ce mai puternici datorită experienței noastre.

Orice provocări ar aparea în şantiere, noi suntem acolo să le rezolvam, pentru a livra cu success şi la termen fiecare proiect la care ne-am asumat angajamentul.

Ne setăm obiective comune și împărtășim succesele împreună.

Acest magazin online a fost creeat ca un expozor de prezentare al lucrarilor si diferitelor tipuri de materiale din domeniul hidroizolatiilor si al contructiilor in general, cu scopul de a fi mai aproape de clientii nostri cu idei si materiale inovative in functie de cerintele fiecarui client in parte.

Speram ca produsele prezentate sa ajute si sa inspire in conceptul a cat mai multe lucrari bine facute si cu materiale de calitate, pe care noi le aplicam si pe care le-am testat.
04   ISH  removebg preview